Prevádzka firmy


Reštaurácie musia preukazovať pôvod mäsa. Zatiaľ nevedia ako, čakajú na štát

Necelý mesiac pred povinným preukazovaním pôvodu mäsa v reštauráciách ešte nie je pripravené usmernenie, ako majú prevádzky postupovať.

Prevádzkový poriadok zariadenia spoločného stravovania a jeho vzor

Kaviarne, reštaurácie a iné gastroprevádzky musia mať vypracovaný prevádzkový poriadok. Čo musí obsahovať? Ako prebieha jeho schvaľovanie a koľko stojí jeho vypracovanie na mieru?

Otvorenie reštaurácie (gastronomickej prevádzky) v roku 2019

Aké povinnosti si treba splniť v súvislosti s otvorením (zriadením) prevádzky reštaurácie na Slovensku?

Otvorenie kaderníckeho, kozmetického či masážneho salónu - podmienky roku 2019

Aké povinnosti si treba splniť v súvislosti s otvorením (zriadením) prevádzky kaderníctva, kozmetiky, či masážneho salónu?

Otvorenie prevádzky fitness centra v roku 2019

Aké povinnosti si treba splniť v súvislosti s otvorením (zriadením) prevádzky fitness centra v Slovenskej republike?


Otvorenie prevádzky v SR - povinnosti

Aké povinnosti si treba splniť v súvislosti s otvorením (zriadením) prevádzky v Slovenskej republike?

Aký je rozdiel medzi sídlom, miestom podnikania a prevádzkarňou?

Každý podnikateľ pôsobí na nejakej adrese. Kedy možno hovoriť o sídle, mieste podnikania alebo prevádzkarni?

Prevádzkový poriadok ubytovacieho zariadenia

Čo musí obsahovať prevádzkový poriadok ubytovacieho zariadenia? Ako postupovať pri jeho vypracovaní? Na čo si dať pozor? A mnoho iného.


Videonávod na zápis konečného užívateľa výhod

Ako zvládnete zápis svojpomocne krok po kroku.

Zistiť viac
To najlepšie z Podnikajte.sk do vašej schránky