Snívate o vlastnej bagetérii, ale neviete, kde začať a ako na to? Rozbehnúť vlastné podnikanie môžete aj v spolupráci s franchisingovým systémom Bageterie Boulevard. Investície do prevádzky sa v priemere vracajú už do 5 rokov.
| I. Základné informácie o franchisingovom koncepte Bageterie Boulevard | |
| Názov franchisingovej značky | Bageterie Boulevard |
| Odvetvie: | gastronómia |
| Krajina pôvodu franchisingového systému: | Česká republika |
| Rok vzniku franchisingového systému: | 2003 |
| Celkový počet prijímateľov franchisy celosvetovo (franchisee)* | 15 |
| Celkový počet prijímateľov franchisy v Českej republike (franchisee)* | 14 |
| Počet prijímateľov franchisy (franchisee) v Slovenskej republike*: | 1 |
| Možnosť zakúpenia master licencie pre Slovenskú republiku: | áno |
* ku dňu publikovania článku
| II. Popis hlavného produktu |
| Koncept ponúka kulinársky nadštandardné čerstvé bagety a dokazuje, že klasická bageta môže predstavovať chutný, jedinečný a navýsosť kvalitný kulinársky zážitok. Hlavným produktom sú bagety s náplňami, ktorých autormi sú renomovaní kuchárski majstri. Produktová rada Chef Menu je aktualizovaná každé tri mesiace. Medzi ďalšie ikonické produkty patria pečené zemiaky s domácou tatarkou, ktoré sú obľúbené ako príloha k menu alebo ako malá desiata, ktorú si môžete vziať so sebou. Popularitu si získal tiež denne čerstvo pripravovaný domáci Ice Tea s limetkou. |
| III. Popis franchisingového konceptu Bageterie Boulevard |
| Franchisový systém Bageterie Boulevard je moderný koncept reštaurácie bez obsluhy pre zaneprázdneného a pracujúceho človeka. Je založený na poskytovaní kvalitného a rýchleho servisu pri zachovaní maximálnej kvality ponúkaných produktov. Široké portfólio produktov reaguje na súčasný trend zdravej výživy a umožňuje tak osloviť širokú škálu zákazníkov. Vďaka prepracovanej logistike sú bagety zákazníkovi k dispozícii vždy čerstvé. Ponúkame vám overený biznis koncept, pri ktorom sa priemerná návratnosť prevádzky pohybuje už od 4 do 5 rokov. |
| IV. Základné finančné informácie o franchisingovom koncepte Bageterie Boulevard | |
| Potreba vlastného kapitálu v Eurách (bez vstupného poplatku): | 100 000 Eur |
| Výška vstupného poplatku do systému (cena licencie): | 15 000 Eur |
| Ročné prevádzkové poplatky (v % z tržieb): | 8 % z tržieb bez DPH |
| Typická dĺžka nábehovej fázy tržieb v mesiacoch: | 6 mesiacov |
| Typická dĺžka doby do otvorenia prevádzky (sprevádzkovania podnikania) v mesiacoch: | 6 mesiacov |
| V. Popis výhod franchisingovej spolupráce | |
| Služby poskytované franchisorom pred štartom podnikania | |
| Posúdenie atraktivity lokality prevádzky: | áno, podpora pri výbere lokality |
| Úvodné školenie | áno, v dĺžke 22 týždňov |
| Pomoc s vypracovaním podnikateľského plánu: | áno |
| Spracovanie projektu | áno, vypracovanie a vedenie projektu |
| Zabezpečenie zásob/tovaru a pomoc so zariadením prevádzky: | áno, projektová podpora |
| Pomoc s realizáciou úvodnej marketingovej kampane: | áno, |
| Poskytnutie teritoriálnej exkluzivity: | áno, |
| Informačný systém | áno vrátane pokladničného systému |
| Možnosť odpustenia franchisingového poplatku | 2 roky v prípade, ak je prevádzka v strate |
| Služby franchisora poskytované pravidelne počas podnikania: | |
| Realizácia globálnych marketingových kampaní: | áno |
| Denná podpora a konzultácie | áno, po celú dobu trvania zmluvy |
| Finančné a manažérske poradenstvo | áno, po celú dobu trvania zmluvy |
| Dodávky zásob | áno |
| Možnosť spätného odkúpenia tovaru a zásob | áno |
| Prevzatie prevádzky v prípade neúspešného podnikania | áno |
| VI. Požiadavky na prijímateľov franchisy |
| Všeobecné požiadavky na lokalitu: - mestá nad 50 000 obyvateľov, - centrá miest, obchodné centrá / food courts, - miesta s vysokým pohybom ľudí, - diaľnice (drive koncept! Všeobecné požiadavky na prijímateľa franchisy (franchisant): - fyzická osoba s manažérskymi schopnosťami, - kapitálová vybavenosť, - organizačné schopnosti a flexibilita. - skúsenosti s podnikaním v gastronómii sú výhodou. |
| VII. Kontakt |
| Meno: Ivo Vavříček Email: [email protected] Telefón: +420 602 537 265 |


