Štart podnikania


Štát podporí účasť startu-pov na najväčšom ruskom stavebnom veľtrhu. Prihláste sa

Máte start-up určený pre stavbárov a plánujete expandovať do Ruska alebo strednej Ázie? SARIO ponúka preplatenie časti nákladov pri účasti na stavebnom veľtrhu MosBuild2019. Prihlásiť sa môžete do 15.1.2019.

Kreatívny voucher pomôže s novým logom alebo službami architekta

Náklady na dizajnérske služby ako aj služby architektov sú pre malých a stredných podnikateľov neraz veľkou položkou v ich malom rozpočte. Do konca tohto roka máte možnosť požiadať o priamu finančnú pomoc a získať kreatívny voucher v hodnote 5 000 alebo 10 000 eur.

Konferencia alebo workshop kdekoľvek v EÚ úplne zadarmo

Chcete svoje podnikanie posunúť dopredu a hľadať inšpiráciu v zahraničí? Stačí si vybrať medzinárodné odborné podujatie, ktoré by sa vám mohlo hodiť pre ďalší rozvoj vášho podnikania. O bezplatný vstup, letenku a ubytovanie sa postará SBA.

Prečo vznikol náš nový e-book o podnikaní

Ďalší z e-bookov pre začínajúcich podnikateľov má názov Vitajte v biznise! Poďme sa pozrieť na to, prečo sme ho vytvorili.

Ako začať podnikať

Máte skvelý nápad na vlastný biznis, každý večer zaspávate s myšlienkou na jeho rozbeh a dokonca sa vám o ňom už aj sníva? Skvelé! No na rozbeh podnikania toho potrebujete oveľa viac.

Vznik živností a firiem v roku 2017

V roku 2017 vzniklo najviac firiem za posledné 4 roky, a to takmer 22 tisíc. Výrazne však vzrástol aj počet živnostníkov. Vyplýva to zo štatistík vzniknutých a zaniknutých firiem spoločnosti FinStat, s.r.o. za celé Slovensko.



Innovation Day 2018 dopadol na výbornú!

Druhý ročník podujatia Innovation Day 2018 umožnil stretnutie perspektívnych slovenských startupov a veľkých globálnych hráčov na jednom mieste. Nadväzovanie kontaktov so zahraničnými firmami je totiž výborným prostriedkom ďalšieho rozvoja ich podnikania.

Plánujete si otvoriť vlastnú zubnú ambulanciu? Ukážeme vám ako na to!

Podľa Slovenskej komory zubných lekárov na Slovensku chýba viac ako 1 000 zubárov. V mestách je situácia lepšia, na vidieku a v niektorých regiónoch horšia. Ak uvažujete nad otvorením vlastnej ambulancie ukážeme vám ako na to.

Živnosť popri zamestnaní v roku 2018

Potrebuje osoba, ktorá začne podnikať na základe živnostenského oprávnenia súhlas od svojho zamestnávateľa, ak chce začať podnikať? A aké odvodové a daňové povinnosti čakajú živnostníka, ktorý podniká popri zamestnaní v roku 2018? Prinášame vám prehľad informácií, o ktorých by mal vedieť takýto živnostník.

Metodika tvorby franchisingového balíka - Interný manuál franchisora

Podľa metodiky FRANCHISING made in Slovakia sú vzory zmluvnej dokumentácie franchisingového konceptu súčasťou Interného manuálu franchisora. Obsahuje všeobecné vzory zmlúv, ktoré používa franchisor pri zazmluvňovaní franchisee.

Príďte diskutovať so Sajfom a ďalšími, ako uspieť v biznise

Podnikateľov čaká nálož informácií o tom, ako nájsť zamestnancov, prečo sa zero waste oplatí a čo je nové v online biznise.

Zriadenie stomatologickej (zubnej) ambulancie

Uvažujete nad zriadením stomatologickej (zubnej) ambulancie? Čo potrebuje začínajúci zubný lekár (zubár) vedieť na to, aby mohol začať podnikať.

Metodika tvorby franchisingového balíka - prevádzkový manuál

Podľa metodiky FRANCHISING made in Slovakia sú prevádzkové príručky (manuály) franchisingového konceptu uvedené v druhom module franchisingového balíka pod súhrnným názvom Prevádzkový manuál.

Metodika tvorby franchisingového balíka – franchisingové manuály

Marketingový a metodický manuál, prevádzkový manuál a interný manuál franchisora sú tri základné časti metodiky tvorby franchisingových konceptov FRANCHISING made in Slovakia.

Metodika tvorby franchisingového balíka

Ako sa vytvára franchisingový balík? Z čoho pozostáva? Sú franchisingové balíky štandardizované alebo ide o pri každom franchisingovom koncepte o unikát?

Väčšina mladých podnikateľov nevyužíva v podnikaní žiadne inovácie

Na Slovensku sa nachádza množstvo firiem, ktoré uspeli na domácom aj zahraničnom trhu. Väčšina z nich však stále nevyužíva potenciál inovácií, ktorý by im uľahčil aj vstup na nové trhy.



To najlepšie z Podnikajte.sk do vašej schránky